Menu

Dé feelgoodroman van 2018

Dames let op: dit boek wil je lezen!

 

19 % kans op geluk

Een heerlijk boek vol vaart en humor, ik kon het niet wegleggen – Telegraaf-vrouw

Een even hilarische als meeslepende roman – JAN Magazine

Debuutroman van Wine-up oprichter en auteur Yvanka van der Zwaan

Controlfreak Ava leidt met haar dochter Cléo een overzichtelijk en gestructureerd leven tot ze plotseling haar baan dreigt te verliezen. Tot overmaat van ramp wil haar ex Thijs weer thuis komen wonen. Alsof dat nog niet genoeg is, raakt ze met dank aan haar beste vriendinnen verzeild in de wereld van het online daten, waar ze niets van begrijpt. Maar Ava zou Ava niet zijn als ze er op geheel eigen wijze iets van probeert te maken. Of dat lukt is nog maar de vraag, hilarisch is het in ieder geval. Inkijkexemplaar.

Reserveer ‘m snel!

 

 

Dé omslag voor al je quilty pleasures

Verslind jij graag hilarische chicklits en mierzoete feelgoodromans, en wil je deze guilty pleasure zonder gêne kunnen lezen in het bijzijn van jouw literaire vrienden? Dat kan!

19% kans op geluk heeft een multifunctioneel omslag. Sla dit dubbelzijdige omslag om en iedereen zal denken dat je verdiept bent in De ontdekking van de hemelFortuna’s dochter en andere Allende.

 

 

Yvanka van der Zwaan is moeder van drie kinderen en freelance fondsenwerver voor diverse non-profitorganisaties. Samen met Mieke Kosters, is ze oprichter en auteur van het blog Wine-Up. 19% kans op geluk is haar eerste roman. Ze wijst alle vergelijkingen met haar hoofdpersoon van de hand.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Yvanka van der Zwaan en ‘19% kans op geluk’? Laat dan hier even je e-mailadres achter. 

 

Deel dit via:

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie