#1 Neem de tijd

In de loop van de jaren kan de seks iets gehaast worden. Het is meer een plichtmatige ding dat je afgaat, omdat je het anders nooit meer doet. Dit is enorm zonde, want juist als je elkaar kent, weet je precies van elkaar wat je lekker vindt. Neem daarom de tijd om elkaar zo onder handen te nemen dat het weer voelt als in het prille begin.

#2 “Ja, mevrouw de stewardess”

Probeer eens een rollenspel. In het begin doe je misschien nog wat lacherig maar als je zorgt dat je beiden een leuk pakje aantrekt en echt op de dokter en de verpleger lijkt (ja jij bent natuurlijk de dokter, hallo 2021!) komt de opwinding vanzelf.  Als je s avonds een rollenspel hebt gepland, begin dan s ochtends al met het sturen van appjes in je nieuwe rol. Zo warm je elkaar alvast op voor de happening van de avond.

#3 Een beetje ruig

Als je al wat vaker met elkaar in een bed ligt, kun je eens kijken naar iets stevigers. Een beetje ruig doen, kan beginnen bij stevig vastpakken of de nagels beetje in z’n rug zetten. Maar je kunt hem ook vragen om een beetje aan je haar te trekken, af en toe even een tikje tegen je billen te geven of je tegen een muur te zetten. Uiteraard alleen zolang je het beiden leuk en sexy vindt.

#4 Gebruik eens een speeltje

Hebben jullie al eens geëxperimenteerd met seksspeeltjes? Denk dan niet alleen aan de standaard dingen zoals handboeien en een vibrator maar probeer ook eens een voorbinddildo of strap-on. Deze dildo met harnas is natuurlijk ideaal voor lesbische seks maar wordt ook steeds vaker door stelletjes gebruikt. De harnassen en dildo’s zijn er in vele soorten en maten en je kunt ze gebruiken voor standjes variërend van doggystyle tot de missionaris houding.

#5 Dirty talk

Je hoeft geen hele gesprekken te voeren of de gekste woorden uit de kast te halen, maar een beetje dirty talk komt de sfeer altijd ten goede. Probeer gewoon eens wat geile teksten uit te slaan of vraag je partner dit te doen. Werkt het niet? Dan zeg je gewoon weer lekker niks. Maar het kan je verbazen wat een fluisterend zinnetje voor effect heeft.