Menu

7 kilo afvallen in vier weken!!

39901530_s

 

Eigenlijk moeten we niet dieten. Dat weten we inmiddels allemaal wel. Gewoon normaal en gezond eten en regelmatig sporten. Maar als je nog maar een paar weken hebt voor de zomervakantie of je huwelijk, dan moeten er soms even een paar kilo razendsnel af. En dat is wat het Biohcg dieet doet: in record tempo vet afvoeren. In mijn geval ZEVEN kilo in vier weken.

Hoe werkt het Biohcg dieet?

BiohcgHet dieet duurt 24 dagen (eigenlijk 27). Iedere ochtend neem je de Biohcg vloeistof en daarna eet je 500 calorieën, verdeeld over de dag. Je mag geen vetten en geen koolhydraten. Eigenlijk eet je dus vooral kip, vlees, vis en eieren met groenten. Die basisvloeistof bestaat uit L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water, legt Orthokliniek uit op haar website. Orthokliniek is de leverancier van het dieet. L-Carnitine en citroenzuur schijnen een belangrijke rol bij de vetverbranding en energieproductie te spelen. Daarnaast zorgt die L-Carnitine dat het vet rond je dijen, billen en buik sneller verbrandt.

 

Sterven van de honger?

Belangrijkste is natuurlijk dat je niet sterft van de honger. Tenslotte ga je toch bijna een maand leven van 500 calorieën per dag. Normaal krijg je rond je 2.500 calorieën binnen op een dag, en dan doe je nog niets geks. En je hebt dus echt geen honger. De eerste twee dagen neem je al wel de vloestof maar mag je nog gewoon door eten, dan heb je natuurlijk sowieso geen honger. Daarna, dag drie, begin je. Ik had direct vanaf het begin geen honger maar was wel de eerste dagen beetje duizelig en had wat hoofdpijn.

Wat eet je?

Nadat je s ochtends de vloeistof en een appel hebt gegeten, is de lunch je eerste maaltijd. Bij het dieet krijg je een boekje met receptjes. Nou ben ik zelf niet zo van de recepten, ik associeer dieten sowieso met afzien en lijden dus dan maak ik er ook niets leuks van. Ik at dus vaak een stuk droge kip met daarbij losse cherry tomaten. Maar stel dat je wel iets leuks van je leven wilt maken, dan kan je dit soort gerechten maken.

  Schermafbeelding 2015-07-19 om 12.36.06 Schermafbeelding 2015-07-19 om 12.36.20

 

 

Hoeveel val je af?

Je valt als vrouw tussen de 8 % en de 10 % van je lichaamsgewicht af in vier weken. In mijn geval was dat 9 %. En het is er nu een week later nog steeds van af. Ik sport wel en je moet het opbouw dieet volgen en langzaam weer vet en koolhydraten toevoegen.

Als je het niet te vaak doet en na het dieet weer gezond en normaal gaat eten, is het echt een top dieet voor af en toe als je te veel snoep van de kinderen hebt opgegeten en te veel wijn hebt gedronken…

 

Zelf ook het Biohcg dieet volgen? Bestel het hier. Vul de kortingscode “Wineup10” in en ontvang €10,- korting!

 

Deel dit via:

, ,

2 Responses to 7 kilo afvallen in vier weken!!

  1. Lucy 13 augustus 2015 at 10:57 #

    Eigenlijk hoor je niet te diëten. Daar ben ik het wel meee ens. Maar soms ga ik ook een beetje te ver en dan is een dieetje wel fijn dat het er is. hihi Ik heb de Biohcg ook gedaan maar het heb niet als crashdieet ervaren. Je mag namelijk onbeperkt eten.

    Wel een super dieetje hoor!! Ben er zelf ook veel mee afgevallen en het is er nog steeds af!!

  2. Lisanne 14 december 2016 at 12:40 #

    Bedankt voor de tip dames! Mijn kilo’s zijn er ook eindelijk af. Nu nog hopen dat ze er ook afblijven 😉

Geef een antwoord