Menu

Pure passie

Door: Anna (43)
Afgelopen week at en sliep ik een nachtje in de Librije. Met man. Zonder kinderen. Zo’n romantisch weekend, zeg maar. Dat heb je af en toe nodig, toch?

En werkelijk het was een beleving. Drie sterren zegt wel wat. Ongelooflijk hoe die Johnny Boer het bedenkt en maakt. Echt te lekker. En alle tien gangen worden door z’n vrouw Therese gematcht met een passende, heerlijke wijn. In het restaurant en zeker in het hotel zie je Johnny en Therese overal terugkomen. Het draait in al hun producten, diensten en creaties om puurheid en passie.

Nu heb ik altijd al, een beetje een vreemde associatie met die Therese. Ik vind haar zo strak in het gareel, keurig in mantelpak, een ingehouden type, een soort ijskast. En met al dat gepraat over puurheid en passie, denk ik dan dat er onder die koele oppervlakte een porno koningin schuilgaat. Oftewel in haar geval: een meesteres.

En precies door die associatie liep ons romantische weekend heel anders dan gedacht. Na 10 gangen, met wijn arrangement, zag ik door de pure alcohol overal passie in.

Toppunt was de kus van Therese. Een ‘mondvermaakje’ (ieks) in de vorm van haar lippen. Nu weet ik niet of onze versie wat misvormd was. Maar achteraf denk ik dat het best gênant was – in zo’n keurig restaurant, met toch voornamelijk gefortuneerde, gesoigneerde, bejaarde mede gasten- de slappe lach krijgen over de vraag of de laatste letter van kus wel de juiste was.

Enfin. Terug in het hotel, klaar om de romantiek op ons enige-weekend-zonder-kinderen-in-een-jaar, tot grote hoogte te brengen, sloeg Therese werkelijk genadeloos toe. Op ons bed lag een doos klaar.

Het enige wat ik daarna nog voor me zag was Johnny, vastgebonden met witte satijnen bondages, briefopener (?) en 125 euro naast hem op het kussensloop. En natuurlijk Therese, met glanzende, geoliede kwabjes, versierd met gouden verrassingen, vol passie genietend van zijn pure smaken. Mmm John, wat een heerlijk mondvermaakje: fruitig, gerijpt, en precies goed met dat kleine zuurtje….

Onze passie was verdronken. Volgend jaar toch maar een simpele bed and breakfast …

Lees ook: Mannen met een rugzak zijn geen echte mannen.

 

 

Deel dit via:

, ,

60 Responses to Pure passie

  1. marion 3 januari 2014 at 23:04 #

    OMG…!! Nou kan ik nooit meer naar Librije…. Whahaha!

Geef een antwoord