Menu

Super spannend EN grappig!

Je kent hem vast wel, die leuke talkshowpresentator van de The Graham Norton Show. Die heeft nu een super spannend verhaal geschreven over liefde en geheimen. Helemaal in ons straatje. Daarbij is Graham (wij mogen Graham zeggen) ook nog eens erg goodlooking en zit zijn boek vol typisch Britse onderkoelde grappen. 

In een klein Iers dorp wordt een duistere ontdekking gedaan die lang verzwegen geheimen aan het licht dreigt te brengen
Bewaring
Duneen is een rustig dorpje, ver genoeg verwijderd van de grote steden om z’n eigen charme te hebben behouden. Onder de inwoners bevindt zich de zwaarmoedige politieagent PJ, die een eenzaam, monotoon leven leidt en van maaltijd naar maaltijd leeft. Tot nu. Wanneer er een duistere ontdekking wordt gedaan op een bouwplaats bij de oude school worden er lang verzwegen geheimen geopenbaard en komen oude twisten boven water. Het rustige, ooit onschuldige en in zichzelf gekeerde dorpje blijkt een duistere en inhalige kant te hebben.

‘Bewaring’ lezen?
Wil je het boek van Graham Norton lezen? Je kunt het nu hier bestellen.

Over Graham Norton

schermafbeelding-2016-11-09-om-22-44-16

Graham Norton (1963) is een Ierse televisie- en radiopresentator, comedian en acteur gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Hij is een van de spraakmakendste talkshow-presentatoren in de UK en The Graham Norton Show heeft ook in Nederland een groot publiek. Bewaring is zijn eerste spannende roman.

 

 

Deel dit via:

,

No comments yet.

Geef een antwoord