Menu

Loslippige vriendinnen & notaris fantasieën

34353489_s (2)

Door: Caro (40)

Mijn leven is enorm veranderd sinds ik gescheiden ben, en –hoe zullen we het zeggen?- wat meer durf. Ik maak tegenwoordig dingen mee, waarvan ik vroeger dacht dat die ‘in het echt’ niet gebeurden. Dus wel.

Een vriendin van me –die zonder naam blijft- is nogal loslippig. Nu weet ze van mijn laatste affaire met m’n makelaar. Ik verzamel nog moed om daarover een blog te schrijven, want dat is mijn soort van 50 tinten verhaal. Enfin, ik had het haar nooit moeten vertellen.

Laatst had ze een bespreking bij de notaris die mijn scheiding regelde. Vraagt die man: “Hoe is het met Caro?” Mmm… waarom is die man zo geïnteresseerd in mij? Heeft zelf vast en zeker zo’n saai, geordend leven. Antwoordt m’n vriendin: “Ze doet het met de makelaar.” Nu vraag ik je! Dat zeg je toch niet? Laat staan tegen de notaris. De beste man verschiet van kleur en stamelt: “met Robert van xxx makelaardij?”

M’n vriendin die doorheeft dat ze een enorme blunder begaat (Robert heeft vrouw en 2 kinderen). Zegt snel: “Nee, nee, ben je gek, niet met hem; met de verkopende partij”. Ze heeft geen idee wie dat is.  Schudt de notaris z’n hoofd: “Goh, dat had ik nooit verwacht; die keurige Marieke…”

Wat heeft m’n leven toch een vreemde wending gekregen: die man heeft de fantasie van z’n leven. Ik hoop alleen dat arme ‘makelaar Marieke’ voorlopig geen zaken met deze notaris doet…

Deel dit via:

, ,

Trackbacks/Pingbacks

 1. vbjxdsbmlrvsevbfhgeshv - 2 maart 2014

  Title

  […]The information talked about inside the write-up are a few of the top offered […]

 2. mluhfjbgdbnmjmlfs - 4 maart 2014

  Title

  […]Every the moment inside a although we opt for blogs that we study. Listed beneath would be the newest sites that we decide on […]

 3. csevdhrbmkgnkjbhvdbjn - 7 april 2014

  Title

  […]Here is a great Blog You may Uncover Intriguing that we Encourage You[…]

Geef een antwoord