Menu

Eigenaardige weetjes: Meer kans op depressie na fijne jeugd

Goed. Dan denk je dat je lekker bezig bent. Je probeert alles (werk, relatie, familie, vriendinnen, huishouden, ontspanning, algemene ontwikkeling, sporten, schoolbetrokkenheid, bijscholing, collega’s, persoonlijke verzorging, trends, het nieuws, zucht ….) zo goed mogelijk te combineren met de opvoeding van je kinderen. Want dat is toch het allerbelangrijkst: je wilt dat je kinderen een fijne jeugd hebben.
Tot nu toe. Ik voel me voortaan niet meer schuldig als ik geen tijd voor ze heb, te boos ben, streng of onredelijk. Dat is alleen maar goed. Ik geef gewoon wat van mijn stress aan hen door. Later ben je me dankbaar, leg ik ze voortaan uit. Lees zelf maar: kinderen met een fijne jeugd hebben meer kans op een depressie. Dus….

Deel dit via:

Geef een reactie