Menu

Einde der preutsheid: de klusjesman komt langs….

klusjesman70
Vrouwenfantasieën
Iedereen kent wel van die verhalen uit de vrouwenbladen; waarin de aantrekkelijke postbode niet alleen een postpakketje brengt…
Ik vond dat soort verhalen maar stoer-doenerij: Fantasieën van redactieleden om meer lezers te krijgen. Dat soort dingen gebeuren niet, althans niet in mijn omgeving. Heel misschien in van die Vinex-wijken waar wilde stellen het sleutelspel spelen… Maar zelfs dat geloofde ik niet echt. Tot ik vorige week met vriendinnen ging drinken en er opeens seks-verhalen loskwamen…..

Juf van groep 3 op het bureau
De keurige –vrijgezelle- juffrouw van groep 3, vond de klusjesman op school wel leuk. En dus ging ze opvallend naar hem zitten lachen. Voordat ze het wist had ie wat extra klusjes te doen in de klas.
Ik voelde me een beetje een puber, zo benieuwd was ik naar de details: Hoe gaat dat dan? Hoe komt zo’n kerel dan de klas in en hoe beland je in godsnaam halfnaakt op het bureau? Ik zou al 10 keer de klas uit gevlucht zijn. Tja zei juf. Best subtiel eigenlijk. Vooral flirterig lachen en oogcontact maken. En als je allebei merkt dat je ‘beet’ hebt, gaat het vanzelf steeds een beetje verder. Tot je elkaar de kleren van het lijf rukt.

Naakt de deur open doen
Een ander biechtte op dat ze het ooit.. , okay toen ze jong en ongebonden was, met de schilder had gedaan. Weer zo’n klusser. Ze vond hem onweerstaanbaar: gespierd, fantastisch lichaam. En dus deed ze op een ochtend de deur voor hem open. Naakt.
En nu ben ik dus officieel geschokt. En kan ik twee conclusies trekken:

  1. Ik ben veel te keurig en preuts
  2. Klussers zijn niet te vertrouwen

Maar m’n tweede conclusie komt natuurlijk door dat preutse van punt 1. M’n hitsige vriendinnen zouden zeggen: ‘wij zijn onweerstaanbaar; die mannen doen precies wat wij willen!’

De Rolls-Royce onder de orgasmes
En nu hebben ze dus bedacht dat het leuk is om met z’n allen naar zo’n tantra cursus ‘ontdek de wilde vrouw in jezelf’, met bekkenmassages, zelfstrelingen en meer van die kama-sutra-achtige termen te gaan. Zodat we een beetje bijblijven en ik op m’n veertigste eindelijk wat loskom. Dan beleven we vanaf nu heuse vallei-orgasmes. Dat schijnt dan weer de Rolls-Royce onder de orgasmes te zijn. Het golft door je lichaam en kan uren duren. OMG. Uren??
Die onzin is vast en zeker bedacht door zo’n verveeld zweverig type, zonder jonge kinderen, drukke baan en sociaal leven. Geef mij maar gewoon wijn. Veel wijn. Dat werkt ook. Een beetje dan.

Deel dit via:

, , ,

No comments yet.

Geef een antwoord