Menu

Het fantastische compliment #datemissers


Door: Caro (41)

Exclusief daten

M’n nieuwste scharrel is ook m’n ex. Dezelfde die me een aantal maanden geleden liet weten, dat een relatie echt niet in z’n leven past.
Dat is overigens nog steeds zo en daarom hebben we nu geen relatie, maar daten we; exclusief. Exclusief daten is als het ware een soort relatie voor mensen met bindingsangst. Of gewoon een fase, als één van de twee denkt dat er mogelijk nog wat beters voorbij komt.

Tinder
Een paar weken geleden, voordat onze exclusieve deal in werking ging, had ik, tegen beter weten in, Tinder, Parship en de rest maar weer eens geactiveerd.
Op dat moment kwam er weinig leuks voorbij. Of misschien was ik gewoon niet zo in de mood om opnieuw in die snoepwinkel te duiken.

Een onverwacht bericht!
Enfin, geheel onverwacht kwam er afgelopen week een berichtje van een man met wie ik destijds wel eens geappt had. Ik wist niet meer precies waarom we elkaar toen niet de eeuwige liefde hadden verklaard, en hij kennelijk ook niet. Naar mate de avond vorderde, werden de berichten steeds interessanter: ik deed hem zo ontzettend denken aan een bekende Amerikaanse actrice!

Hoe heet ze ook al weer…
Hij kon alleen niet op de naam komen. ‘Goh, ik lijk op een leuke, aantrekkelijke Amerikaanse actrice’, dacht ik tevreden. ‘Wie zou die bedoelen? Een blonde Angelina Jolie, Kate Hudson, ik moest het weten.’ Tot hij me de foto van de zoekresultaten stuurde en per ongeluk z’n zoekwoorden had laten staan:

Schermafbeelding 2015-10-16 om 07.52.26

oudere blonde amerikaanse actrice

Jammer.

 

Lees ook: Die man van mij die boft maar.

 

Deel dit via:

, , ,

3 Responses to Het fantastische compliment #datemissers

  1. elma 16 oktober 2015 at 14:59 #

    Jij kan toch veel beter dan dat menneke krijgen. Wat een sukkel.

  2. Pien 25 oktober 2015 at 22:31 #

    …slim is hij niet…maar het is dan ook geen man voor de lange termijn hahaha

Trackbacks/Pingbacks

  1. Het (datende) leven van een onhandige vrouw - Wine-up! - 16 december 2015

    […] deze incidenten totaal in het niet bij de ramp die zich vanochtend voltrok. Het zou de schuld van de exclusieve date kunnen zijn geweest die vannacht nog perse een verhaal moest afvertellen over de ongekende […]

Geef een antwoord