Menu

Jongens, pas op voor viezeriken op internet…

31891593_s

Door Caro (40)

Je kinderen op Tinder….NEE?!

“Moet je deze idioot zien, die heeft een foto van z’n onderbroek gemaakt!” hoor ik zoon (9) beneden zeggen. “Wat doen jullie?” roep ik. Geen reactie. Ach, denk ik, ik maak dit even af en ga zo wel naar beneden. Het is vakantie en er hangt een relaxte sfeer. Extra relaxed nu we de haardvuur app hebben ontdekt. Die heeft zelfs het knapperende geluid van vuur erbij. Zoon is heel handig dus die kan dat via mijn telefoon naar de TV streamen met Apple TV.

Als ik na 20 minuten beneden kom, zie ik hoe ze met z’n drieën op de bank zitten te gniffelen terwijl oudste (11) typt op een telefoon. “Wat doen jullie?” vraag ik maar weer eens. Ik zie aan het hoofd van oudste dat er iets niet helemaal klopt. Ik kijk over m’n schouder naar de TV en zie daar een chat openstaan op Tinder. Op de TV!? Ineens valt het kwartje: ze zitten met MIJN telefoon te spelen. En wat ze aan het doen zijn is te volgen op de TV waar zoon het waarschijnlijk naar toe gestreamd heeft. Ik zie in het chatscherm staan: Hi Caro leuke match!

“Geef hier die telefoon!” zeg ik. Jullie weten best dat je niet op mijn telefoon mag.” “Maar mam,” sputtert zoon tegen, “jij zei dat ik de haardvuur app op de TV mocht doen. En ik dacht dat dat deze was.

Haardvuur app                                    Tinder

Schermafbeelding 2015-01-30 om 13.49.04  ftwkT16b

 

 

 

 

 

 

“Even he mam”, zegt oudste, “voordat je gaat flippen over wat we geappt hebben.. Is dit om te daten? Das toch best sneu. Dat ga ik dus echt nooit doen later. Echt falend.” Ik pak snel m’n telefoon, verbreek de verbinding met Apple TV en check wat ze voor een gênants getypt hebben.

Tegen ene Peter, 45 jaar, kaal, bril, hond en indringende blik:

Hallo leuke vrouw
Je bent zelf een leuke vrouw

Tegen een onooglijk wezen van 39, innig verstrengeld met een dolfijn:

Hi Caro leuke match!
Is dat jouw eigen dolvijn?
dolfijn

Tegen ene Marko, 41, leuke kop, door mij zelf eerder al eens geliked:

Hi Caro! Waar woon jij?
zeg ik niet
Eh…waarom niet?
daarom niet. Ben jij een peedo?

Ze hebben kennelijk goed opgelet toen ik ze vertelde dat je NOOIT je adres aan vreemden op Internet moet geven…
Verder heb ik een hele riks aan nieuwe matches. Ze hebben twintig minuten lang alles naar rechts geswiept. Grrr…Dat wordt voor de zoveelste keer m’n Tinder account verwijderen. En een paar maanden onderduiken…

Deel dit via:

, , ,

No comments yet.

Geef een antwoord