Menu

BITTERZOET – de TV serie van Wine-up

Schermafbeelding 2016-01-21 om 09.48.41

Blog groeit uit tot boek en eigen TV-serie

Vanaf 24 januari 2017 te zien op NET 5 als Bitterzoet

LINDA.tv startte begin 2016 met de online serie Bitterzoet, een spin-off van ons blog. Het enorme succes van deze 20-delige serie resulteerde in de nieuwe televisie-reeks Bitterzoet, een samenwerking tussen Linda.tv en Net5. Vanaf 24 januari 2017 is Bitterzoet elke dinsdag zes weken lang om 22.30 te zien op Net5. Tegelijk met het starten van de serie brengt The House of Books een nieuwe editie uit van Wine-up.

Top cast en makers
Topactrices Jennifer Hoffman, Tina de Bruin en Anniek Pheifer spelen de hoofdrollen. De scenario’s zijn geschreven door de bekende columnist en LINDA.-auteur Roos Schlikker. Bitterzoet wordt geproduceerd door Talpa Fictie, bekend van o.a. Divorce en Gooische Vrouwen. Will Koopman en Idse Grotenhuis tekenen voor de productie en de regie.

Over Bitterzoet  – Het fantastisch rotleven van Caro, Anna en Esmee

Vroeger dachten ze altijd: met 40 zijn we wel af. Dan hebben we het helemaal gemaakt, hebben we gehoorzame kinderen, veel ruimte voor onszelf & onze relatie. Nooit meer luiers. Nooit meer onzeker. Meer tijd. Meer geld. Top.

Niets blijkt minder waar: hun carrière is nog steeds niet af, de kinderen luisteren helemaal niet meer, iedereen gaat scheiden of vreemd of heeft een burn-out. Seks staat nog altijd op een laag pitje. En dan begint alles ook nog te hangen. Lang leve het fantastische rotleven van een veertiger. Welkom in de wereld van Caro, Anna en Esmee!

‘Sex and the City meets Bridget Jones’  Telegraaf Vrouw

 ‘Het leukste vrouwenblog van Nederland’ – Libelle

Bekijk hier alle afleveringen op Net5.

Auteurs Yvanka van der Zwaan (42) en Mieke Kosters (44) zagen tijdens een etentje met vriendinnen en veel wijn hoe fantastisch het is om herkenbare verhalen met elkaar te delen, en besloten samen te gaan schrijven. Wine-up.nl groeide in korte tijd  uit tot een populair vrouwenblog met honderdduizend bezoekers per maand en tienduizenden volgers.

Wine Up! * ISBN 978 90 443 5194 1* €9,99 * 240 pagina’s * december 2016

The House of Books is onderdeel van Overamstel uitgevers dat verder bestaat uit Hollands Diep, Voetbal Inside, Carrera Culinair, Horizon, Lebowski en Moon.