Menu

Mannen met krullen komen m'n bed niet in in 2015!

4169081_s

Door: Caro (40)

“Jij valt altijd op van die lange zelfverzekerde types met bruin krul haar” zei vriendin 1 tegen me afgelopen weekend, “ja en ze zijn ook nooit echt lief” voegde goede vriendin 2 daar aan toe. Nou lekker dan, dat was dus het profiel van de man waarop ik kennelijk viel. In gedachten passeerden de dates van het afgelopen jaar de revue. Tja, wel veel bruinharigen. Maar toch ook heus een paar kaal. Wel interessant eigenlijk, om de dates van 2014 eens onder de loep te nemen. En dan niet in de vorm van “die was wel leuk en die was niet leuk” maar gewoon echt met keiharde cijfers. En dan eens kijken of er wat significante resultaten uitkomen.

Goed, we beginnen met het totaal plaatje, dit waren de resultaten van 15 dates:

verliefd

* belangrijk is nog wel om aan te geven dat de mate van verliefdheid bij de date, door Caro zelf is vastgesteld en daarom mogelijk niet helemaal 100 % als objectief kan worden gezien.

Dat ziet er natuurlijk niet echt best uit: geen enkele succesvolle match! Dat moet beter kunnen in 2015? Laten we de heren van 2014 dan maar eens onder de loep nemen. Als we de dates met wie het niets werd goed analyseren, rolt daar natuurlijk vanzelf HET perfecte profiel voor 2015 uit!

De 15 heren in kwestie met wie een wijntje (of een flesje) werd gedronken en hun eigenschappen:

totaalDe twee dates met de meeste punten waren de foute man en de slettebak. Beiden scoren zorgelijk laag op de belangrijke eigenschap gehoorzaam maar compenseren dat ruimschoots met een hoog cijfer op de eigenschap spannend. Met gehoorzaam wordt hier bedoeld dat als je bijvoorbeeld zegt “ik lust wel een wijntje” dat hij dan opspringt. En dat je dat niet twee of zelfs drie keer moet herhalen.

Mannen die op e-Matching staan, hebben geen humor

Waar werden de meeste (succesvolle) dates eigenlijk geregeld:

datingsites* Inner Circle is een soort hippe ons-kent-ons dating site waar je alleen op uitnodiging op mag staan en waar het percentage 40+ mannen met kinderen ongeveer 0,2 % is

Meeste heren kwamen toch van Tinder: 8 van de 15. Maar op e-Matching heb ik maar een maand gestaan dus dat is niet helemaal eerlijk. Veel interessanter is, of er verschillen zitten tussen het type man en de dating site waar hij vandaan komt….

type vs app

En ja hoor, daar zie je toch wel wat verschilletjes opdoemen. Allereerst zie je dat de dates via Tinder het beste scoren op grappig en de aanwezigheid van seks appeal. e-Matching daarentegen leverde alleen de humorloze chirurg. Weg met e-Matching in 2015 dus!

De invloed van de structuur van het haar van de man…

Laten we ook nog even naar uiterlijk kijken. Het zou het er niet toe moeten doen maar natuurlijk speelt het een rol. De date met ‘de smurf’ duurde precies drie kwartier. Een mooi karakter moet namelijk wel minstens tien centimeter langer zijn dan ik en niet 14 cm korter. Enfin, misschien dat we iets kunnen zeggen over een voorkeur voor haarkleur of structuur:

haarkleurhaartsrcutuur

 

 

 

 

 

Aha! hier zien we natuurlijk direct een belangrijke trend: 47 % van de dates had een slagje in het haar en 46 % bruin haar. Bijna de helft van alle heren had dus een woest aantrekkelijk bruin golfje.

Maar hoe scoorden de bruine slagjes tijdens de date zelf? Waren ze ook succesvoller dan de rest?

datevshaartsructuur

Nee dus!! Sterker nog: bij bijna een derde van de bruine golfjes in het haar, was de date na een uur al klaar. Of nog erger ‘wel leuk’. Een date die ‘wel leuk’ is, is killing. Dat wil echt niemand. Liever dat het een compleet drama was dan ‘wel leuk’! De kale heren komen dus lastiger door de selectie heen vanwege m’n focus op bruin + slag maar zijn in werkelijkheid veel succesvoller: 100 % score!

Profiel voor 2015…

Alles bij elkaar nemende, is de belangrijkste conclusie voor het profiel van 2015 dat ik dingen als karakter, beroep, datingsite, helemaal los kan laten en veel meer op haarstructuur moet gaan zitten. Ik ga direct m’n profielen overal aanpassen en de gewenste haarstructuur toevoegen.

Het kan niet mislukken: 2015 wordt het jaar van mij en m’n nieuwe kale man!

PS. En vergeet niet, het onderzoek is gebaseerd op 15 dates dus volkomen betrouwbaar en significant.

Deel dit via:

, , , , , ,

One Response to Mannen met krullen komen m'n bed niet in in 2015!

  1. Mary van de Laak 13 januari 2015 at 09:19 #

    Dates??! … Je had dates??? …..

Geef een antwoord