Menu

Winnen!!!! 5 x Bonuskind van Saskia Noort (gesigneerd!)

Heb je ‘m al? De nieuwe Noort? Bonuskind staat al weken in de Bestsellerlijst en dat is niet voor niets: deze triller is echt doodeng. En voor ouders met pubers is het een extra herkenbaar verhaal. Wij lazen ‘m in één ruk uit en zijn daarom extra blij dat we 5 exemplaren  van deze spannende thriller twv €21,99 aan jullie weg mogen geven. En  alsof dat niet al cool genoeg is, worden deze vijf exemplaren ook nog persoonlijk door La Noort gesigneerd.

Kans maken? Lees snel verder!

Bonuskind

In de nieuwe triller van Saskia Noort lees je over de vijftienjarige Lies. Ze wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele telefoon thuis laten liggen. De 24 uur die volgen, ontvangt Lies geen enkel teken van leven. Haar vader en zijn nieuwe vriendin Laura schakelen de politie in, ze geloven dat het te maken heeft met haar mentale toestand: ze zou de scheiding nooit te boven zijn gekomen en heeft daarom besloten te verdwijnen. Of erger. Lies weet echter zeker dat ze dat nooit zou doen en gaat zelf op onderzoek uit. met alle gevolgen van dien. Zal ze erachter komen wat er gebeurd is?

SCHRIJF JE IN EN WIN
En check, check, dubbelcheck even of je Wine-up al volgt op Facebook.

Deel dit via:

, ,

3 Responses to Winnen!!!! 5 x Bonuskind van Saskia Noort (gesigneerd!)

  1. Marije 24 juli 2020 at 13:23 #

    Ik heb geen Facebook, maar volg jullie al wel op Instagram. Mag ik dan ook mee doen? Want heb dit boek al lange tijd op m’n to read lijstje staan…

  2. Caro 27 juli 2020 at 19:54 #

    Tuurlijk!!

  3. Saskia Villanueva 29 juli 2020 at 11:55 #

    Groot fan van mijn naamgenote. Ik denk erover om na mijn scheiding ook een thriller te schrijven…misschien nog even inspiratie opdoen..

Geef een reactie