Menu

Winnen! Dit speeltje heeft een hele speciale functie en sleept je door iedere lockdown

Beetje sip door de lockdown? We hebben de ideale troost gevonden. Waar we vroeger nog een beetje kinderachtig giechelden als het over vibrators ging of de kunstmatig trillende genotsknots juist stellig afwezen (“heb ik niet nodig” of erger “dat hebben WIJ niet nodig”) is de gemiddelde vrouw inmiddels de gêne voorbij en heeft één op de drie ladies er eentje onder haar bed liggen. Toen we dus hoorden over de nieuwe toy van LELO die wordt omschreven als “luxueuze rabbit stimulator voor samensmeltende orgasmes” hebben we er direct eentje voor jullie gevraagd.

En voor onszelf natuurlijk, dus hierbij alvast onze ervaring:

#1 De looks. 
Het blauwe gevaarte komt in een prachtig chic doosje en ziet er, eerlijk,  prachtig uit. Hij (waarom is een vibrator een “hij”?) ligt lekker in de hand en is niet te groot.

#2 Gunstig: je wordt niet geëlektrocuteerd. 
Hij is waterproof dus ideaal voor onder de douche of in bad.

#3 De silent treatment was nog nooit zo prettig.
Hij behoort tot de categorie “stille vibrators” en is echt muisstil. Maarrrrr “stil” is wat anders dan “geluidloos” dus zorg dat je wel in bad gaat zitten als de rest van het huis beneden aan het Netflix infuus ligt

#4 Voor slakken én hazewindhonden.
Er zijn tig snelheidsstandjes dus zowel geschikt voor wie houdt van sloom als voor de liefhebbers van snelle moves.

#5 Hoe een heks tot buitenaardse orgasmes kan leiden.
En dan het absolute summum van dit apparaat: de Soraya Wave is in staat tot dubbele orgasmes. Hoe? Door de dubbele “beentjes” word je niet alleen op je clitoris maar ook in je vagina gestimuleerd (je g-spot). Dat is niet per se bijzonder maar wel de unieke golfbewegingen die deze rabbit vibrator maakt (denk: heks in Efteling roept Hans & Grietje met wijsvinger-beweging) die een soort buitenaards orgasme op kan leveren.

Winnen!!

Ja jongens, het goede nieuws is dus dat wij zo’n fantastisch ding aan jullie weg mogen geven. Dit juweeltje van €249 (nee, geen kinderachtige prijs) kan over een weekje van jou zijn.

Hoe doe ik mee?

#1 Laat hier je e-mail adres achter (als je e-mailadres al bekend is: no worries, ga verder naar #2)

#2 Like of deel onze Soraya Wave post op Facebook of Instagram (jezelf taggen mag ook).

#3 Houd op 26 oktober je inbox in de gaten (we maken de uitslag niet bekend op social media, de winnaar krijgt een mailtje).

Veel succes!

Deze actie eindigt op 25 oktober 2020 om 17.00 uur.

HUISDIERENALERT! Belangrijk aandachtspuntje voor dames met kinderen en huisdieren: leg de Soraya hoog. Je wil niet dat er onderdelen afgeknaagd worden of dat ie als “mama’s nieuwe robot” in het kringgesprek van groep 5 rondgaat.

 

Deel dit via:

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie