Menu

Wist jij dat seks goed is voor je immuunsysteem?

Na het goede nieuws van deze week dat wijn goed voor je is, blijkt nu ook seks van groot belang voor je gezondheid te zijn. Wie last heeft van bijvoorbeeld stress, hoofdpijn of slapeloosheid, doet er goed aan direct vandaag de frequentie van seksen met de partner op te schroeven. Voor alle single ladies geldt: sla de hand aan jezelf, het positieve effect is hetzelfde. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat er significante gezondheidsvoordelen zijn.

Geef je immuunsysteem een boost met een blowjob

Regelmatige seks heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Een á twee keer per week seksen leidt tot een hoger gehalte van immunoglobuline A. Deze antistoffen beschermen je tegen bacteriën en virussen. Dus zitten jullie op 1 x per maand na 20 jaar relatie? Wek aan de winkel! Geef die arme man vandaag nog een blowjob en zorg dat de schwung er weer een beetje inkomt. Overigens is het belangrijk ook weer niet door te slaan: uit het onderzoek bleek ook dat overvloedige seks weer leidt tot een mindering van dat immunoglobuline.

Je bekkenbodem zullen je eeuwig dankbaar zijn

Seks verbetert niet alleen je immuunsysteem, het verbetert ook de conditie van hart en bloedvaten. De hartslag versnelt en het bloed stroomt sneller door de bloedvaten. Zoals ook bij sporten het geval is, blijkt seksuele inspanning goed te zijn voor hart en bloedvaten en verlaagt zo het risico op het krijgen van een hartaanval. Het risico om een hartaanval te krijgen vermindert met de helft bij twee keer seks per week. Bovendien trainen vrouwen door seks de bekkenbodemspieren. En met sterke bekkenbodemspieren heb je minder kans op dat irritante urineverlies na een zwangerschap en …. het vermindert het risico op incontinentie!

Weg met die smoesjes!

Het hormoon oxytocine wordt met seks aangemaakt. Oxytocine stimuleert vervolgens de productie van endorfine. Dit hormoon werkt als een natuurlijke pijnstiller. Het kan dus zijn dat je na de seks minder last hebt van je hoofdpijn of spierpijn. Het excuus van hoofdpijn hebben, werkt dus in feite tegenovergesteld.

Sla de hand aan jezelf

Wat geldt voor seks met een partner geldt evenzeer voor masturbatie. Masturberen is goed voor een mens. Het helpt tegen stress en pijn, zorgt dat je lekker slaapt en het verbetert de vruchtbaarheid. Bij mannen zou het bovendien beschermen tegen prostaatkanker en het immuunsysteem versterken. Vrouwen zouden dan weer minder last hebben van menstruatiekrampen. Veel vrouwen masturberen het liefst met een hulpmiddel. Een vibrator online kopen kan bij verschillende websites. Er zijn er enorm veel van trillend tot draaiend tot aaiend, je kunt het zo gek niet verzinnen. Er bestaat zelfs een online test om te onderzoeken welke vibrator het beste bij je past.

Dus dames, wacht niet langer, de sportscholen zijn toch voorlopig dicht. Train je suf met je partner of met jezelf en seks je gezond!

Deel dit via:

, ,

No comments yet.

Geef een antwoord