Menu

Zo kun je liefdesverdriet ook bekijken

Foto: Corne van der Stelt

Weet je nog, hoe je vroeger uren zat te huilen als hij had uitgemaakt? Het liefst met Nothing Compares to You van Sinead O’Connor op de achtergrond. Of je single vriendin, die al weken moedeloos naar de WhatsApp-status staart van de date die nooit meer iets van zich zal laten horen. Of je dochter, die zo verdrietig is om die gast van HAVO 3 dat ze geen hap door haar keel krijgt. Iedereen heeft wel eens te maken gehad met liefdesverdriet en we weten allemaal hoe afschuwelijk en vreselijk het is.

Vriendinnen Marion Pauw en Susan Smit schreven er samen een boek over.  Wij zeggen: dit boek is een beter remedie tegen liefdesverdriet dan wijn. En dat wil wat zeggen. 

‘Je had het te midden van de ellende van “worden verlaten met twee jonge kinderen” niet tegen me moeten zeggen, maar inmiddels weet ik dat niets je zo tot een leuker, sterker en echter mens kan maken dan liefdesverdriet’ Susan Smit

In Hotel Hartzeer delen Susan en Marion hun eigen ervaringen, praten ze met experts als psychologen en neurologen, en geven ze praktisch advies om liefdesverdrietigen door de dagen heen te loodsen. Een boek vol wijze woorden, troost en goudeerlijke, hilarische ontboezemingen voor iedereen die weet wat voor slagveld de liefde kan zijn.

‘Wat ik wil met dit boek? Hoop geven aan alle mensen die huilend onder de dekens liggen’ Marion Pauw

Bestel Hotel Hartzeer hier!
Overigens is er ook een grappige site bij het boek met filmpjes van experts zoals Roos Vonk, schrijfster Connie Palmen en dichter Erik Jan Harmens en fragmenten uit het boek: www.hotelhartzeer.nl
Lees ook: Je bent zo jong als je je voelt. NOT.
Deel dit via:

, , , ,

No comments yet.

Geef een antwoord