Menu

ZOMERVERHAAL: 13 x Sorry. Aan alle moeders voor mij

Wine-up is deze zomer van iedereen!

Vakantie, met veel wijn en pubers die de hele dag in je buurt hangen, is over het algemeen een grote inspiratiebron voor mooie, grappige en herkenbare verhalen. Wij vroegen onze lezers hun verhalen in te sturen. Vandaag zegt Lou (34) eindelijk sorry

Het zomerpodium van Wine-up wil ik heel graag gebruiken om eindelijk eens sorry te zeggen. Tegen alle moeders voor mij, maar vooral tegen mijn vriendinnen die jaren eerder moeder werden dan ik…

Sorry dat ik op de allereerste kinderverjaardag waar ik uitgenodigd was om half 10 ‘s avonds voor de deur stond met een fles wijn. Ik besef nu dat het niet vreemd was dat ik jullie in pyjama en de 1 jarige op bed aantrof.

Sorry dat ik je dochter dat verschrikkelijke roze jurkje met glitters én een paar peuter hakken cadeau deed. Ik weet nu pas hoe graag kinderen hun wansmaak uitdragen.

Sorry dat ik je zoon voor zijn vierde verjaardag een zakmes gaf. Ook sorry dat het jou een avond op de eerste hulp heeft gekost.

Sorry dat ik je uitlachte toen je na 2 wijn nogal aangeschoten was. Eindelijk is dit een halve sorry, want het was wel erg grappig dar je aan de barman vertelde dat je al maanden geen sex had gehad.

Sorry dat ik je veroordeelde toen je op een heel drukke werkdag vol deadlines naar huis moest om je dochter op te halen. Ik weet nu dat KDV’s en oma’s een eindtijd hebben.

Sorry dat ik je kind leerde dat je de karretjes van de Rollercoaster Tycoonachtbanen kan laten crashen. Daar ging jullie enige niet-moordlustige spel.

Sorry dat ik altijd vond dat je heel laat op kantoor aankwam. Ik ben nu zelf iedere werkdag teleurgesteld dat ik geen applaus krijg voor het feit dat ik schoenen aan heb getrokken.

Over die schoenen; Sorry voor die keer dat ik je een beetje belachelijk maakte toen je na een slapeloze nacht op heel lelijke sneakers verscheen.

Sorry dat ik wijn meenam op kraambezoek.

Sorry dat ik niet terug appte toen je foto’s stuurde van je zoon op de avondvierdaagse. Al moet je ook zelf toegeven dat hij niet meer zo schattig is als vroeger.

Sorry dat ik voorstelde je dochter gewoon niet te laten slapen toen we probeerden af te spreken voor lunch. Ik vond mezelf al coulant dat ik voorstelde af te spreken in een pannenkoekenrestaurant.

Dan ook sorry dat ik, na deze zeer late lunch, op Facebook postte dat een pannenkoekenrestaurant op zaterdagmiddag de beste anticonceptie is.

En mijn laatste sorry is voor de moeder in de AH die haar kind aan een tuigje had. Ik had niet moeten vragen of hij ook apporteerde.

Lees ook: Ieeeuuuw je moeder heeft een tattoo!

Deel dit via:

, ,

No comments yet.

Geef een antwoord